Základní škola Praha – Kolovraty

1 Říjen

Test nominačního kola „Logické olympiády“

Vážení rodiče, milí žáci,

test nominačního kola Logické olympiády pro kategorii A: žáci prvního stupně základních škol (1. – 5. třída) je možné řešit od 1. do 7. října 2013. Prosíme, ať si všichni zaregistrovaní žáci test vyplní. Již není možná dodatečná registrace žádného žáka.

Do soutěže žáci vstoupí na stránce „Vstup do soutěže“ zadáním emailu a hesla, které obdrželi po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo na stránce Vstup do soutěže / Zapomněl jsem heslo. I v průběhu nominačních kol lze údaje žáků včetně emailů samozřejmě opravit a heslo získat.

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz „Vypracovat test“. Před spuštěním si připravte tužku a poznámkový papír, můžete použít kalkulačku, všechny ostatní pomůcky jsou zakázané. Na vyřešení soutěžních úkolů žáci mají 30 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“. Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí 30 minut se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.

Přejeme Vašim žákům mnoho úspěchů v soutěži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *