Základní škola Praha – Kolovraty

22 Říjen

Logická olympiáda – kategorie A1 a A2

Test základního kola Logické olympiády pro kategorii A1: prvňáci a  A2:druháci je možno řešit od 22. 10. 6:00 do 28. 10. 2022 včetně.
Do soutěže děti vstoupí na stránce „Vstup do soutěže“ zadáním emailu a hesla, které obdržely po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo zde
http://www.logickaolympiada.cz/vstup_pro_zaky/?zapomenute_heslo=1

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz „Vypracovat test“. Testy základního kola spustíte na všech zařízeních, je potřeba přístup do internetu na minimální rychlosti 128kb/s a display nebo monitor s minimálním rozlišením 1024×768.  Na vyřešení soutěžních úkolů děti mají 20 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už se můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“. Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí času se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.

Výsledky kategorie A1 a A2  se dozví soutěžící i učitelé ve svém uživatelském profilu po ukončení a vyhodnocení základního kola v pondělí 31. 10. 2022.

Přejeme Vašim žákům mnoho úspěchů v soutěži