Základní škola Praha – Kolovraty

5 Říjen

Logická olympiáda – informace pro zaregistrované žáky

Test základního kola Logické olympiády pro kategorii A: žáci 3. – 5. tř. ZŠ je možno řešit od 1. do 7. 10. 2020 včetně. Prosíme, ať si všichni  zaregistrovaní žáci test vyplní.

Do soutěže děti vstoupí na stránce „Vstup do soutěže“ zadáním emailu a hesla, které obdrželi po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo zde.

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz „Vypracovat test“. Testy kola spustíte na všech prohlížečích – Google Chrome, Mozilla Firefox od verze 6.0 nebo Internet Explorer od verze 11. Před spuštěním si připravte tužku a poznámkový papír, můžete použít kalkulačku, všechny ostatní pomůcky jsou zakázané. Na vyřešení soutěžních úkolů žáci mají 30 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už se můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“. Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí času se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.

Výsledky kategorie A se dozví soutěžící i učitelé ve svém uživatelském profilu po ukončení a vyhodnocení základního kola v sobotu 10. 10. 2020.

Hodně štěstí!