Základní škola Praha – Kolovraty

24 Říjen

Logická olympiáda – kategorie A1 – prvňáčci

Test nominačního kola Logické olympiády pro kategorii MŠ: předškoláci a A1: prvňáčci je možné řešit od 22. do 28. 10. 2016. Prosíme, ať si všichni zaregistrovaní žáci test vyplní. Již není možná dodatečná registrace žádného žáka. Každý, koho vidíte v profilu může soutěžit!

Do soutěže žáci vstoupí na stránce „Vstup do soutěže“ zadáním emailu a hesla, které obdrželi po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo na stránce ZDE.

I v průběhu nominačních kol lze údaje žáků včetně emailů samozřejmě opravit a heslo získat. Na stránce soutěže www.logickaolympiada.cz najdete i telefonní čísla na organizátory. Rádi pomohou s jakýmkoliv problémem.

Zadaní úloh není písemné, je tam vždy jen jeden obrázek / grafický symbol např. vlajka a k tomu 8 obrázků s variantami řešení, z nich jen jeden má logickou vazbu na obrázek ze zadání.

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz „Vypracovat test“. Na vyřešení soutěžních úkolů mají 15 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už se můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“. Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí 15 minut se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.